Nytt Virus, Og Jeg Har Fått Det På Pc’en

Det er mulig å få lydtekst i både appen NRK TV og på nettsidene tv.nrk.no. Om du har en telefon eller et nettbrett som ikke har siste iOS-versjon så kan det hende lydtekst ikke vil fungere i appen eller at Innstillinger-valgene ser https://dllkit.com/nn/dll/msvcr80 litt annerledes ut. Forsøk derfor å bruke NRK TV i Safari om dette ikke fungerer i appen.

  • Sjekk om dette også gjelder din versjon, og sørg for å få oppdatert den i en fart.
  • Her kan du kanskje avinstallere eller endre innstillingen på apper og programmer som du egentlig ikke bruker eller trenger.
  • Maskinen det skulle inn på var uansett relativt nyinstallert og hadde ikke noe brukerdata liggende.
  • Alt er enkelt nok for alle brukere , uavhengig av hans / hennes datakunnskaper , for å finne de ulike alternativene til stede uten noen problemer.

Dessuten er det ikke alle Windows 11-funksjoner som lanseres med operativsystemet i dag. Muligheten til å bruke Android-apper i Windows er en av disse som er utsatt og først blir aktivert senere i år. Det er lite hensiktsmessig å oppgradere om du ikke tror du vil ha nytte av noen av de nye funksjonene som er på plass enda. I tillegg skal Edge-nettleseren få en designoverhaling med en renere og penere startskjerm og en bedre lesemodus for ebøker og -publikasjoner. Leveringsoptimalisering er en ny funksjon i Windows 10 som gjør at Windows Update også kan få levert oppdateringer fra tilfeldige andre PC-er, i tillegg fra Microsofts servere. Fordelen er at du skal kunne få oppdateringer raskere enn ellers.

Installer Windows 11 Fra Scratch Med En Iso

HDD feilsøking kan skje med programmer levert av hver enkelt produsent. Finn derfor ut hvilket merke din HDD er før feilsøking kan begynne. Dette problemet oppstår som oftest på laptoper med liten lageringsplass, hvor det ikke er installert ekstra harddisk eller SSD. Operativsystemet til den tilkoblede enheten kan bestemme det sikreste volumet. På Android-enheter kan du manipulere lydutgangen til Bluetooth-høyttalere ved å deaktivere Bluetooth Absolute Volume.

Ny Sammenkobling: Prøv En Annen Inngangsenhet For Å Sammenligne Med Den Defekte

Det kan også være forårsaket av en tapt harddiskpartisjon eller lukking av drivere grunnet feilaktig drift. Dette skjer når Windows-kjerne har oppdaget en ugyldig eller ukjent prosess. Petal Search Søk opp dine favoritt mobilapper, nyheter, bilder, videoer og mer. Du finner en omfattende guide om problemløsning for Windows 10 i vår artikkel.

Jeg har en passord beskjyttet Administrator bruker, en administrator bruker som heter Admin (også passord), en begrenset bruker som heter Limited , og aktivert Gjeste bruker. Når jeg navngir en fil med musikk på datamaskinen, bruker jeg en ‘b’ som flat og ‘#’ som skarp. Spørsmålet mitt er er det på noen måte å bruke den virkelige skarpe eller flate? Det er ikke et stort problem, men for estetisk og riktig måte å navngi en fil, hvorfor skal vi ikke gjøre det på riktig måte. Etter at jeg har avinnstallert et program, søker jeg etter alle forekomster av feks “winamp” og fjerner disse. Problemet med denne metoden er at man ikke finner de “winamp-forekomstene ” som ikke inneholder ordet “winamp”.

ใส่ความเห็น

อีเมลของคุณจะไม่แสดงให้คนอื่นเห็น ช่องข้อมูลจำเป็นถูกทำเครื่องหมาย *